flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем працівників суду

15 грудня 2023, 09:15

Шановні колеги!  

У цей святковий день прийміть вітання з нагоди професійного свята- Дня працівників суду!

       Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.
       Тож нехай Вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі! З нагоди професійного свята прийміть найщиріші привітання й побажання вірного служіння ідеалам добра та справедливості, енергії та наснаги, міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку! Хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму й завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі! Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті! І, звісно, - нашої Перемоги та подальшого розвитку України як демократичної та правової держави!

З повагою

В. о. голови Лебединського районного суду Сумської області                                                              Олександр ЧХАЙЛО